Valmentures tiimi

Tiimimme valmiina palvelemaan:

Pasi Juvonen, Päävalmentaja, TkT

Vahva ja karismaattinen tulevaisuuden polkujen avaaja ja tulkitsija – uteliaisuus oppia uutta ja kyky asettaa opittu pääomaksi viitoittamaan tietä ja jäsentämään nykyhetkeä.
Kokenut valmentaja, joka antaa tilaa muille. Menetelmiä, joista sinäkin voit ammentaa uutta.

Löydät julkaisujani mm.  LinkedIn ja ResearchGate -palveluista. Luen paljon ja suosittelen hyväksi kokemiani kirjoja täällä.

Päivi Jormalainen, Valmentaja, NTM, MBA

Läsnä oleva lämmin ihmistuntija, jolla on laaja näkemys hyvästä esimiestyöstä, taloushallinnon johtamisesta sekä yrittäjyydestä. Päivin ote auttaa matkalla kohti omaa päämäärääsi eikä jätä mitään sattuman varaan. Päivi osaa tehdä myös tarkkuutta vaativista asioista miellyttäviä oppimiskokemuksia.

Toni Juvonen, Valmentaja, Kehityspäällikkö, Keittiömestari

Rohkea, positiivinen ja avoin, mutta jämäkkä ote elämään ja asioihin näkyy Tonin tavassa toimia ja suhtautua muihin. Kyky valaa samaa ajattelua muihin ja erityisesti henkilöihin, joita valmentaa. Toni ei päästä ketään helpolla silloin, kun yritetään tarjota vastaukseksi tekosyitä tai kliseitä. Toni on omalla esimerkillään todellinen muutosvoima, joka kulkee vierelläsi kun oppimisen tuskaa on ilmassa.

Anu Kurvinen, Valmentaja, KTM

Anu kyseenalaistaa ja tarjoaa uuden näkökulman hienovaraisen tyylikkäästi, niin että et sitä välttämättä edes heti huomaa tapahtuneeksi. Kun huomaat, olet jo löytynyt ratkaisun jonka luulit keksineesi itse. Anu on kokenut kokonaisuuksien paketoija, joka näkee asioista kokonaiskuvan, vaikka muut eksyisivät aiheesta.

Sonja Huhtiranta, Valmentaja, Tradenomiopiskelija

Joukkuepelaaja – vahvuus ymmärtää, että joukkueen menestymiseen tarvitaan kaikkien pelaajien taitoja. Rohkeutta ottaa asioita puheeksi, silloinkin kun moni muu ei sitä uskalla tehdä. Sonja osaa yllättää kysymyksillä, joita ei usein kysytä.