Valmentures tiimi

 

Pasi Juvonen, Päävalmentaja, TkT, DI

Vahva ja karismaattinen tulevaisuuden polkujen avaaja ja tulkitsija. Kokenut valmentaja, joka näyttää esimerkkiä ja antaa myös tilaa muille. Luo jatkuvasti uusia malleja ja menetelmiä, joista sinäkin voit ammentaa ja oppia uutta. Oppimaan ohjaamisesta kokemusta jo yli 20 vuotta.

Väitöskirjan aihe tiimien valmentaminen ja valmentava johtaminen. Löydät julkaisuja mm.  LinkedIn ja ResearchGate -palveluista. Lukee paljon ja suosittelee hyväksi kokemiaaan kirjoja FB sivuillamme. Lisää ajatuksia blogissamme.

 

Päivi Jormalainen, Valmentaja, NTM, MBA

Läsnä oleva lämmin ihmistuntija, jolla on laaja näkemys hyvästä esimiestyöstä, taloushallinnon johtamisesta sekä yrittäjyydestä. Päivin ote auttaa matkalla kohti omaa päämäärääsi eikä jätä mitään sattuman varaan. Päivi osaa tehdä myös tarkkuutta vaativista asioista miellyttäviä oppimiskokemuksia.

 

Toni Juvonen, Valmentaja, Liiketoimintajohtaja, Keittiömestari

Rohkea, positiivinen ja avoin, mutta jämäkkä ote elämään ja asioihin näkyy Tonin tavassa toimia ja suhtautua muihin. Kyky valaa samaa ajattelua muihin ja erityisesti henkilöihin, joita valmentaa. Toni ei päästä ketään helpolla silloin, kun yritetään tarjota vastaukseksi tekosyitä tai kliseitä. Toni on omalla esimerkillään todellinen muutosvoima, joka kulkee vierelläsi kun oppimisen tuskaa on ilmassa.

 

Anu Kurvinen, Valmentaja, KTM

Anu kyseenalaistaa ja tarjoaa uuden näkökulman hienovaraisen tyylikkäästi, niin että et sitä välttämättä edes heti huomaa tapahtuneeksi. Kun huomaat, olet jo löytynyt ratkaisun jonka luulit keksineesi itse. Anu on kokenut kokonaisuuksien paketoija, joka näkee asioista kokonaiskuvan, vaikka muut eksyisivät aiheesta.